Bemutatkozás

Kapcsolat

Partnereink

Kedves Látogatónk,

 

szeretettel üdvözöljük honlapunkon!


Valószínűleg Ön is egyetért azzal, hogy a fa a természet ajándéka, amit az emberek ősidőktől fogva hasznosítanak, használnak a környezetük alakításához: vannak, akik házat, templomot, mások bútort, evőeszközt, vagy épp játékot-ajándékot készítenek belőle.

Sokan vannak, akik úgy gondolják, nem szabad a fákat kivágni. Mi úgy gondoljuk, ésszerűen kell gazdálkodni vele. A gyertyánfa, mellyel mi dolgozunk, egy erőteljes növekedésű keményfa, mely éveken keresztül biztosít árnyékot az erdő többi fája számára, mielőtt kivágásra kerül. Erős szálszerkezete és szép, egységes tónusú fehér színe kifejezetten alkalmassá teszi kisebb használati tárgyak, játékok-ajándékok, készítésére.

Ezt a tulajdonságát használjuk ki mi is. Termékeink a szó nemes értelmében vett, igazi, kis sorozatban és korlátozott darabszámban készülő kézműves termékek. Partnereinket, akik elkötelezettek a környezetvédelemmel és a hagyományos értékekkel kapcsolatban, általában mi magunk keressük meg. Számukra készítünk a tevékenységi körükhöz kapcsolódó reklám- ajándéktárgyakat.

A felhasznált fa és a rajta elvégzett munka eredménye egy olyan, természetes anyagból készült egyedi reklámhordozó, mely éveken keresztül dísze lehet a megajándékozott asztalának, emlékeztetve az ajándékozóra.

Jellegéből adódóan ennek a terméknek azonban nem ez jelenti a végállomást. Nagy valószínűséggel egy gyermek kezében folytatja reklámhordozó-értékközvetítő szerepét, hirdetve megváltozott világunkban a hagyományos értékek és a természetes anyagok szépségét….

Kellemes böngészést és nézelődést kívánunk. Bízunk benne, hogy Önt is hamarosan elégedett vásárlóink között üdvözölhetjük. Király Sándor

+36 20 448-55-40, +36 20 594-99-12

info@operencias.hu

www.operencias.hu